با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر بابت پاسخگویتون

خانومی هستم 33 ساله و یه فرزند دارم، میخواستم مجدد اقدام به بارداری کنم، سونویی که روز 12 سیکل انجام دادم یه فولکول به سایز 17 سمت راست و اندومترم هم 12 بود

سوالم اینکه با این اندومتر بالا برای روز 12 امکان بارداری وجود داره؟

دکتر بهم شیاف پروژسترون داد بود که این ماه از روز 15 سیکل 15 شب استفاده کنم

آیا شیاف پروژسترون باعث نمیشه که ضخامت اندومترم بیشتر بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام شرايطتون خوبه.
پاسخ سوال دومتون ؛ پروژسترون ضخامت اندومتر رو كم ميكنه، و اون استروژن هست كه ضخامت اندومتر رو زياد ميكنه