تکیه گاه نبودن همسرم

سلام. میشه به منم کمک کنید. من 27 و نامزدم 29 سال. خواهرشوهرم که زن داییم میشه بهم خیلی بد میکنه پشتم بد و بیراه میگه البته پشت سرم و جلوی روم خیلی باهام صمیمی من همیشه باهاش خیلی خوب و صمیمانه بودم نامزدم این موضوع میدونه ولی به لج من اگر با داییم هم کار داشته باشه به خواهرش میزنگه وقتی میپرسم چرا بهش زنگ میزنی میگه خواهرم چرا زنگ نزنم تو باهاش مشکل داری من که هیچ مشکلی باهاش ندارم دقیقا این زنگ زدنا از موقعی شروع شد که من کارای خواهرشوهرم با دلیل و مدرک بهش ثابت کردم میترسم از این رفتار نامزدم. یعنی چی به من میگه مشکل تو  مشکل من نیست. و وقتی اعتراض کردم که تو باید پشت من باشی و مشکل من و تو یکی و اون بهم گفت به سلامت و بلاکم کرد و گفت دیگه من نمی بینی و شمارم هم نمی بینی. میترسم نمیدونم چجور باید به همچین مردی تکیه کرد میترسم تو زندگی تکیه گاه و پشتیبانم نباشه میشه کمکم کنید و بهم بگید چجور با نامزدم صحبت کنم که علیه من جبهه نگیره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل پاتولوژیست وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم ممنونم از اینکه با ما در ارتباط هستین
معمولا اقایون تمایلی به درگیر شدن در روابط زنانه ندارن، مهم تر از این ها اینکه ایشون خواهر نامزد شما هستند و جایگاه بالایی از نظر صمیمیت و نزدیکی و مرتبه خانوادگی دارند
لطف کنید قبل از اینکه ازدواج کنید حتما برای مشاوره قبل از ازدواج مراجعه کنید