همسرم در بارداری به من خیانت کرده

سلام. من با همسرم سالها دوست و به اصطلاح عاشق و معشوق بودیم چند باری تو دوستی شوهرم یه شیطنت هایی کرد ولی از روزی که ازدواج کردیم به من متعهد بود تقریبا ۵ سال از ادواجمون گذشت که باردار شدم تو بارداری استراحت مطلق شدم و آخراش یعنی سه روز مونده به زایمان متوجه پیام بازی شوهرم با یه خانوم شدم من پیام هاش رو در پیجی که فیک بود و پیج اصلی شوهرم نبود و قایمکی ساخته بود دیدم خانوم عکسش و فرستاده بود همسرم بهش گفته بود بیا ببینمت بماند که درباره منم حرف زده بودن

وقتی با خانوم صحبت کردم گفت شوهرت عاشقته همش تو فکر تو و بچته و از شما میگه و فقط میخواست کمک من کنه ولی پیام هاشون حاکی از این نبود خیلی اذیت شدم به شکل خیلی وحشتناکی تا روز زایمان سپری کردم بسیار بحث و دعوا خیلی ازش خواستم که جدا بشیم ولی قبول نکرد در نهایت به من گفت ببخش منو باهات روراست نبودم

اما دلم برای اون زن سوخت ازم کمک خواست بچش اوتیسم داشت و شوهرش خیلی بد بود و.... همه اینا به کنار الان یک سال گذشته تو این یکسال کوچیکترین خطایی ازش ندیدم ولی فکرم خیلی منفی شده اصلا نمیتونم اعتماد پیدا کنم و از اونجا که شوهرم راه دور کار میکنه البته تو محل کارش خانوم پیدا نمیشه امکان خیانت براش فراهم نیست اما از لحاظ چت و اینا خیلی خیلی بهش مشکوکم و این عذابم میده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

با سلام خدمت شما دوست گرامی
در دوران بارداری به دلیل مشکلات جسمی وخلقی که به دلابل مختلف وبه خصوص تغییرات هورمونی که در بدن خانم اتفاق میافتد  در رابطه زن وشوهر هم مشکلاتی به وجود میاید به خصوص که این مشکلات زیاد باشد رابطه را بیشتر تحت تاثیر قرار میدهد و صمیمیت کم رنگ میشود ومدیریت رابطه سخت تر در این شرایط همسر شما در گیر رابطه ای میشود که اولین بار برایش اتفاق افتاده ودر آن رابطه هم مرتب عنوان میکرده که به شما علاقه مند است وبعد که شما متوجه شدید هم ابراز پشیمانی کرده وتا الان هم سر قول خودش مانده وشکر خداتکرار نشده. درست است که همسر شما یکبارخطا کرده ولی در کل فرد مسیولیت پذیریست .سعی کنید به جای فکر کردن به آن اشتباه کل زندگیتان را در نظر بگیرید.همه آدمها احتمال خطا واشتباه را دارا هستند .مهم این است که بعد از خطا درس بگیرند وسعی کنند که دیگر تکرار نکنند وشوهر شما هم همین کار را کرده است .پس شما هم سعی کنید اعتماد کنید  چون بی اعتمادی فاصله شما را بیشتر میکند وصمیمیت شما را روز به روز کمتر .همسر شما هم باید تلاش کنند اعتماد از دست رفته شما را با روشهای مختلف برگردانند که البته این بدون همکاری شما میسر نمیشود به این دلیل که اگر ذهنتان بر روی آن خطا تمرکز کرده باشد پذیرش همسرتان سخت میشود