لیزر و شیمی درمانی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 47 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام. من ۲۵ سالمه و حدودا ۱۹ سال پیش چند سالی شیمی درمانی کردم بخاطر یه تومور در کمرم خداروشکر الان کاملا صحیح و سالم هستم . سوالم اینه من الان میخوام برم لیزر کنم بیکینی ام رو مشکلی نیست برای من که قبلا شیمی درمانی شدم؟ کسایی که شیمی درمانی میشن اشکال نداره بدنشون لیزر کنن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام

اول اینکه از شیمی درپانی شما سالها گذشته . در سرطان فعال لیزر نمی کنیم

و دوم اینکه لیزر مو فقط  تا عمق فولیکول مو نفوذ دارند و به بافتهای عمقی برخورد ندارد . موفق باشید.

تجربه شما

مرسی بابت پاسخ گویتون😘