کوتاه شدن دوره پریود

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 49 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.۱ ساله آی یو دی دارم.تو این ۱ سال دوره پریودیم ۱۲ تا ۱۵ روزه شده. قبلا ۷ روز بود و این مسئله آزارم میده. به دکتر مراجعه کردم کپسول هماتنیک نوشتن اما بازم تاثیری نداشته. قرص آهن هم استفاده میکنم .آیا راهی هست این دوره کوتاهتر بشه؟ ممنون از کمکتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

آی یو دی رو بردارید و روش دیگه ای استفاده کنید

تجربه شما

قرص ترنسید ۲۵۰ دکتر تجویز کرد با هماتنیک و فولیک اسید .اما بازم دوره طولانیه.در سوال قرصا رو اشتباه گفتم ..ممنون میشم راهنمایی کنید

@مارالm

بهتر است به جای استفاده از قرص ترنسید از شب ۱۴ سیکل قاعدگی به مدت ۱۰ شب شبی دو عدد از قرص مدروکسی پروژسترون استفاده کنید تا پریود شما منظم شود موفق باشید