پرخاشگری کودک

سلام دخترم ۳ سال دارد و به شدت پرخاش میکند و خیلی زود عصبی میشود وزنش۱۰ کیلو هست و بدغذا هم هست و قدش هم کوتاه هست من چیکار کنم خیلی نگرانم چون در اصل دختر مهربانی هستش فقط نمیتونه خودش رو کنترل کنه لطفا راهنمایی کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با سلام
دوست عزيز پرخاشگری بخشی از رشد کودک ٣ ساله است.اما قبل از هر اقدامي  بايد علت بروز پرخاشگري را پيدا كرد.
پرخاشگري بسته به نوع شخصيت هر كودك متفاوت است، اما مهم‌ترين علل پرخاشگري عبارتند از علل جسماني ( كم كاري يا پركاري بعضي غدد ، كم خوني و ..)، ناكامي در رسيدن به اهداف خود( مثلا كودك تمايل به چيزي دارد ولي مانعي باعث مي سود به خواسته خود نرسد) ، رفتار متضاد والدين با كودك ، عدم حضور طولاني مدت والدين مي تواند باعث ايجاد پرخاشگري در كودك شود.