ترشحات زرد بعد از اقدام

سلام.من تو اقدامم روز ۱۲ سیکل یعنی ۱۴ همین ماه به عنوان تایم مناسب از طرف دکترم انتخاب شد برای اقدام.از روز ۱۵ سیکل سینه درد شدید دارم و دو سه روز بعدشم ترشحات سفید و بی رنگ،از دیروز ترشحات زرد دارم ۴ روز قبل موعد،تا دوروز پیش سفید و بی بو بود.

لازمه پیگیری بشه برای عفونت یا برای نزدیکی پریود هست،فقط دوبار از دیروز لباس زیرم زرد خیییلی کم رنگ شده اونم هر دوباری که بیرون بودمو برگشتم خونه.این ماه کلومیفن خوردم،تیروکسین دائمی مصرف دارم.جمعه هم یعنی ۱۲ روز بعد اقدام بی بی چکم منفی شد.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام زود تست زدید
ترشحات زرد رنگ زمان اقدام مشکلی ندارد