تاريخ مناسب برای غربالگری اول

سلام.

تاريخ اولين روز آخرين پريودم 11 مرداد هست و به اين تاريخ اطمينان دارم. مطابق اين تاريخ در يك مهر سن بارداري من هفت هفته و سه روز بود كه در سونوی واژينال شش هفته و يك روز تعيين شد (طبق اندازه سي آر ال : 3.3 mm ) يعني يک اختلاف نه روزه بين سن باداري من طبق پريود و سونو وجود دارد. دكتر به من گفت طبق سن سونوگرافي بين 12 تا 18 آبان براي غربالگری مراجعه كنم. آيا اين تاريخ دير نيست؟ به نظرتان بهترين تاريخ يعنی هفته دوازدهم من چه زمانی است؟

باتشكر

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مامان عزيز ، اين غربالگري بين هفته ١١-١٣صورت ميگيرد پس دير نخواهد بود.