آزمایش منفی بتا و عدم قاعدگی

سلام
وقتتون بخیر
من سابقه‌ی کیست تخمدان دارم ، ٨ مرداد یک رابطه‌ی خیلی سطحی ( بدون دخول و بدون ارگاسم هر دو طرف ) داشتم، آخرین روز پریود قبلی من ٢٨ تیر بود و تا به حال پریود نشدم، روز ٢ مهر آزمایش بتا دادم و نتیجه‌ی آزمایش منفی بود. بعد از مراجعه به دکتر و تجویز دارو های گیاهی ، حجامت و بادکش هنوز پریود نشدم . سوالی که برای من به وجود آمده این هست که آیا نیاز به انجام مجدد آزمایش بتا وجود داره یا نتیجه اش قابل اطمینان هست ؟ و اگر دلیل پریود نشدن من بارداری نیست چی می‌تونه باشه و چه راهکاری پیشنهاد میدید.

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت مرد شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با درود ، پاسخ شما در متن شما موجود است. شما به واسطه تخمدان پلي كيستيك اختلال پريود داريد و حتما آن را بايد درمان كنيد . به ماما يا پزشك متخصص مراجعه كنيد