مدفوع کودک دوماهه

با سلام. بچه دوماه  دارم که مدفوع اولیه اش را ۴۸ ساعت بعد از تولد دفع کرد و از اون موقع تا یکماهگی به طور مرتب یک روز در میان دفع داشته از یکماهگی به بعد فاصله بین مدفوعش طولانی تر شد سه روز یا چهار روزی یکبار دفع داشت بعد شد هفتگی و الان ده روز است که دفع نداشته علایمی از درد ندارد مدفوعش سفت نیست رنگ آن زرد و بافتی نرم و پیوسته دارد ممنون میشم راهنماییم کنید که چه کاری انجام بدهم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

ببینید بصورت نرمال باید دفع مدفوع نوزاد قبل از ۴۸ ساعت انجام بشه و از نظر زمانی فرزند شما لب مرز نرمال هست. ولی چنانچه بعد از اون دفع نرمال داشته جای نگرانی نیست. عادات روده ای کودک در حال شکل گیری هست. ولی در صورتیکه دفع مدفوع خیلی به تاخیر بیفته و قطر زیاد پیدا کنه و به سختی دفع داشته باشه نیاز هست از نظر بیماری هیرشپرونگ بررسی بشه.