سلام من هفته ششم رفتم سونو گفت قلبش هنوز تشکلیل نشده و ساک پایینه دو هفته استراحت کردم  هفته هشتم لکه بینی داشتم رفتم سونو گفت قلب هنوز رویت نشده و رشد جنین متوقف شده انگار که شش هفته اشه هنوز و گفتن کیسه زرده 8میلی متره بزرگتر از حد طبیعیه. دکتر گفت برو هفته دیگ بیا دوباره سونو بده امکانش هست که رشدش کند باشه اما دکتر سونو گفت الکی دلت و خوش نکن این مورد داره اگ افتاد نگران نباش اصلا هم احتمال نداره بمونه امکانش هست جنین دوباره رشد کنه تروخدا راهنماییم کنین انقدر گریه کردم دارم دیونه میشم😭😭😭

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزيزم با گريه چيزي درست نميشه و شما خيلي خيلي جوان هستيد و براي مادر شدن بسيار وقت داريد. احتمال سقط داريد ولي به نظر منهم يك سونوي كنترل در هفته آينده به شما كمك خواهد كرد.