با سلام. من در سیکل میکرو هستم و روز ده سیکل تخمک زیاد داشتم ولی با سایز های متفاوت که بزرگترین آن بیست و تخمک های ریز متعدد. که سیکل من کنسل شد.برای اینکه در سیکل بعدی همه تخمک ها با هم رشد کنند و رشد یکسانی داشته باشند باید دارو مصرف کنم؟؟ یعنی از روز دوم سیکلدارو بخورم و اون ماه رد شه تا پریود بعدی دوباره برم؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بايد با مركز نازايي كه قرار است ميكرو را برايتان انجام بدهد مشورت كنيد، هر مركزي چارچوب قوانين و پروتكول درماني خاص خود را دارد