باسلام دخترمن ۴ ماه و ۴ روزشه ب طرف صداها برمیگرده ب تلوزیون نگاه میکنه وقتی باهاش صحبت میکنم میخنده و حتی قهقه میزنه واونم ازخودش صدا تولید میکنه اما وقتی اسمشو صدا میزنم برنمیگرده فک میکنم بعضی اوقات خودمون تنهاییم برمیگرده ولی وقتی شلوغه دورش برنمیگرده طبیعیه و اینکه بچه های اوتیسم به سمت صدا کلا برنمیگردن یا فقط وقتی صداشون میکنی برنمیگردن اگر میشه یه مختصر توضیحی درمورد بچه های اوتیسم بدین که من دلم آروم بگیره ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دوست اوتیسم

 با سلام
اتیسم اختلال عصبی- رشدی است که در سه سال اول زندگی قابل تشخیص است.  علائم اصلی نقص در برقرار ارتباط و تعاملات اجتماعی و انجام رفتارهای تکراری و کلیشه ای می باشد.
عدم توجه به نام خود یکی از علايم اتیسم می باشد. اما یک علامت به تنهایی برای تشخیص اتیسم کافی نیست.همچنین سن دختر شما برای واکنش به اسم خودش خیلی کمه معمولا شناخت و واکنش به اسم خود بعد از شش ماهگی اتفاق می افتد. همچنین با توجه به مواردی که ذکر کردید مثل توجه به صداها و لبخند اجتماعی این موارد اختلال اتیسم را رد میکند.