سلام

پسر من سه ماه و نیمشه

به شدت گریه میکنه جدیدا ( موقع خوابش) در حدی که از خستگی گریه یک ربع میخوابه و دوباره.... قطره کولیکز میدم بهش فقط

و یک هفتست قسمت مقعدش دونه های سفید زده و آب دهانش خیلی میریزه. که البته با تجویز دکترش با پماد کالاندولا اون دونه های سفید مقعد رو خوب شده حدودا

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

گریه و بیقراری علل بسیاری میتونه داشته باشه، علل شامل کولیک، ریفلاکس، عفونت ادراری یا شروع عفونتهای دیگر نظیر عفونت گوش یا مننژیت، هرگونه گزش در بدن، بالا رفتن ناگهانی ضربان قلب که PSVT نامیده میشه، باید شیرخوارتون معاینه بشه تا تشخیص صحیح داده بشه..