علت درد تخمدان ها چیست؟

سلام وقتتون بخير

از ارديبهشت تا حالا اكثر اوقات دل و كمرم مثه حالتى كه پريود هستم درد ميكنه گاهى اوقاتم ميزنه با پاهام(البته كمرم از سال ٩٥ درد ميكنه)

همون ارديبهشت دكترم معاينه و سونوم كرد و گف جز كمى عفونت مشكل ديگه اى ندارى(كه فكر ميكنم الان خوب شده)

دو سال هست كه فهميدم pco هستم تيروئيدمم كم كاره

تا ارديبهشت چندبارى داروها و آمپول هاى بارورى استفاده كردم كه نتيجه نگرفتم الانم تو اقدام نيستم و جلوگيريمون طبيعيه

واسه ميگرنم هم دو سه تا قرص مصرف ميكنم كه فك نميكنم دل دردام ربطى به اونا داشته باشه چون دو ماهه داروهاى ميگرنو شروع كردم

داروى زنان هم فعلا فقط گلوكفاژ ميخورم روزى دوتا و هنوز باردار نشدم

ميشه بفرماييد علته دردم در ناحيه زير شكم و تخمدان ها و كمر چى ميتونه باشه(لازم به ذكر كه اوايل صبح كه بيدار ميشم پهلو ها تا وسطم درد ميكنه و تا دو سه بار نرم ادرارمو تخليه نكنم و همسرم اون نواحى رو ماساژ نده خوب نميشم گلاب به روتون ادرارمم همون اوايل صبح يكم سخت و با تاخير مياد) از اينكه علتى نداشته باشه و هميشه اينجورى بمونم خيلى ميترسم آخه هر روز هست گاهى اوقاتم كه اون ناحيه رو فشار ميدم دردش بيشتر ميشه

گودى كمر هم دارم و بعد عروسيم بيست كيلو وزن اضافه كردم

سال ٩٥ هم از كمرم ام ار آى دادم خداروشكر مشكلى نداشتم

پس علته اين درد مزمن چيه و براى تسكينش چه كنم؟

ممنونم كه با مهربونى وقت ميذاريد و جواب ميديد

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگرسونوگرافی ومعاینه شماازنظرمسائل مربوط به رحم وتخمدان سالم است،علل درد:
مشکلات ادراری،اضافه وزن زیاد،بی تحرکی ،مشکلات فقرات ولگن شامل گودی کمر میباشد.بایدضمن ورزش وکاهش وزن،ارتوپدوارولوژیست شماراببیند