گناه زیاد در گذشته

سلام. من در طول زندگیم گناهان زیادی انجام می‌دادم خیلی زیاد

از وقتی ازدواج کردم خیلی کمتر از نصف شده ولی هنوز گاهی غیبت و.. هست

الان خیلی خودمو سرزنش میکنم که چرا اینقدر گناه میکردم احساس میکنم تا زنده ام همراه من و خدا منو نمیبخشه

می‌خوام چله بگیرم ولی میترسم

میگم انقدر گناه کردم هیچ چله ای فایده نداره دیگه

چیکار کنم اصلا آرامش ندارم مدام تو گذشته هستم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
هرگز نگویید خداوند مرا نمی‌بخشد. این سخن شیطان است. شیطان می‌خواهد انسان از درگاه خدا ناامید شود.
اما خداوند بسیار بخشنده است و انسان را یاری می‌کند و خودش می‌فرماید از درگاه من ناامید نباشید.
اینها که گفتید، سخنان شیطان است. همه را دور بریزید و استغفار کنید و دست به دامن الهی بزنید.
همین‌که موفق شدید بسیاری گناهان را ترک کنید یعنی خداوند شما را خیلی یاری کرده است وگرنه ترک گناه به این راحتی نیست.
بسیار استغفار کنید و عزمتان را برای ترک گناه، جزم کنید