سلام خسته نباشید من 16 هفته کامل باردارم. جفتم قدامی مایل به راست هست، 47 کیلو هستم و اصلا شکم نداشتم قبل بارداری، چند روز بود که حرکات جنین رو زیر دل، دستم رو میزاشتم حس میکردم. ولی از دیروز حرکتی نداشته، خیلی نگرانم میخواستم ببینم با توجه به شرایطم، حرکات جنین از چه زمانی کنترل باید بشه و جای نگرانی داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
در بارداری اول حرکات جنین ازهفته ۱۸به بعد بتدریج توسط مادر احساس میشه، گاهی حرکات روده به اشتباه حرکات جنین تصور میشه
بنابراین هنوز برای شما زوده عزیزم نگران نباشید