سلام. من دخترم دو سالشه وقتایی که حواسم نیست دستشو تو شلوارش میکنه و با خودش ور میره چیکار کنم به نظرتون؟ دختر دوستمم همینجوریه برای هردو شون خیلی نگرانم راهنماییم کنید تو رو خدا؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
در این سن احتمالا یک بار دخترتان با لمس آلت تناسلی اش توجه‌اش جلب شده و پس از اون عادتش شده ولی اصلا جای نگرانی نیست .
باید کودکتان را تا جایی که می‌توانید حواسش را پرت کنید ،دستانش را درگیر کنید و همیشه کارها و بازی‌هایی را به او بدهید که دستانش درگیر باشد...
اصلا به او مستقیما تذکر ندهید و به هیچ عنوان نگویید کار بدی می‌کنی ،چرا دستت رو به اندام خصوصی‌ات می‌زنی!!!
چون چنین برخوردهایی موجب می‌شود که این رفتار شدت پیدا کند  و ترکش نمی‌کند.
چنین رفتارهایی شکل کنجکاوی و بازی دارد، و اگر شما مدتی حواس کودک را پرت کنید،بیشتر از قبل با او بازی کنید و تا جایی که امکان دارد تنهایش نگذارید
این رفتار به مرور کم می‌شود و فراموش خواهد شد.
با سپاس