کولپوسکوپی چیست؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 199 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

من عفونت داشتم رفتم آزمایش دادم همچی نرمال بود ولی ازم کولپوسکوپی گرفتن میخواستم ببینم چند درصد احتمال بدخیم بودن هست و علائمش چیه واقعا چند روزه حالم بده از استرس جوابشم هنوز نیومده ببینم چیه چرا این آزمایشو ازم گرفتن😟😭

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل _ وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

كولپوسكوپي روشي است براي تشخيص زودرس ضايعات پيش سرطاني و سرطاني دهانه رحم .
اگر دهانه رحم زخمي و بدشكل باشد ، يا پاپ اسمير غيرعادي باشد يا خونريزي پس از مقاربت وحود داشته باشد ويا اچ پي وي متبت باشد ، و.... نياز به انجام كولپوسكوپي خواهد بود .

تجربه شما

من پاپ اسمیرم غیرطبیعی بود برای همین گفتن باید این آزمایشو بدم دلیل غیر طبیعی بودن پاپ اسمیر چیه و اچ پی وی مثبت چیه خیلی نگرانم واقعا چند روزه آرامشم رفته