سلام ميخواستم سوال كنم چجوری ميشه راحت و سريع آروغ نوزاد رو گرفت نوزاد من ١ ماهشه ولی خيلی سخت آروغ ميزنه بيشتر وقتا هم مخصوصا شبا اصلا نميزنه حتی ١٥ دقيقه هم نگه ميدارم ولی نميزنه جمع ميشه تو معدش درد ميگيره نميتونه شير بخوره چيكار كنم لطفا راهنماييم كنين؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٦ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

اول اینکه در هنگام شیر دادن سعی کنید از بلع هوا پیشگیری کنید به این صورت که اگر شیر خودتون رو میخوره سینه بطور کامل با هاله ی اطرافش در دهان شیرخوار قرار بگیره و اگر شیرخشک میخوره قسمتسر شیشه پستانک شیشه شیر کامل پر از شیر باشه تا هوا وارد معده نشه. دوم اینکه بلافاصله بعد از شیر خوردن شیرخوار رو عمودی روی شانه نگه دارید و پشتش رو ماساژ بدید.