زردی دندان ها

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 51 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. مدتی دندان های جلوم خیلی کم زرد شده و با مسواک هم فقط برای مدت کوتاهی کمرنگ میشه.دلیلش چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام تغییر رنگ دندانها با مصرف مواد غذایی مختلف، افزایش سن و وضعیت باکتریهای دهان ایجاد میشه و برای بهترین راه برطرف کردنش حتما با دندانپزشکتون مشورت کنید.

تجربه شما

سلام خسته نباشی خانم دکتر دو تا از دندونای جلوم از 7سالگی به بعد یه لک زرد افتاده هرکار میکنم پاک نشده البته اینم بگم نرفتم دکتر عایا با جرم گیری پاک میشن یا نه