سلام من مادر يک دختر 2 ساله هستم، شاغل هستم و باتمام سعی و تلاشی كه برای زندگيم كردم و می خواستم همه جوره زندگيمو حفظ كنم نتونستم،شوهرم اصلا اهل كار و مسؤليت و تلاش نيست و فقط بدهكاری واسم مياره و از من انتظار داره كه خرج خودمو دخترمو و حتی بدهكاريهای اون رو بدم و تا حالا همه جوره كمكش كردم و 1 ريال از پولهايی كه بهش دادم را برنگردوند و راحت گفت كه منو تو بايد از هم جدا بشيم و دنيامون فرق ميكنه. حالا كه كار به اينجا كشيد و از خونه رفته و ميگه توافقی جدا بشيم تا حضانت دخترم را بهم بده

ديگه تحت هيچ شرايطی نميخوام خودمو دخترمو فدای يک مرد تن پرور و بی غيرت كنم

تمام ترس و نگرانيم از اينه كه طلاق به دخترم آسيب بزنه چون ميخوام برای خوشبختيش همه كاری كنم ون ميخوام دخترم از لحاظ روحی مشكل پيدا كنه

ممنون ميشم راهنمائيم كنيد؟

سپاسگزارم

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
پيشنهاد مي شود قبل از هر اقدام قانوني اي موضوع را با مشاور روانشناس خانواده و كودك در ميان بگذاريد و از جنبه حقوقي نيز طلاق توافقي سريع تر و راحتر و شرط توافق طرفين در موضوعات حضانت و ملاقات فرزند مشترك و حقوق مالي زوجه امكانپذير است كه توصيه مي شود قبل از انجام آن موضوع را بصورت جزئي تر و حضوري با وكيل در ميان بگذاريد
موفق باشيد