اسهال کودک ۴ ساله

سلام. دخترم ۴ سالشه و الان به مدت سه ماهه اسهال شده یعنی یک هفته شکمش سفت میشه و دوباره اسهال لبنیات مواد آلرژن کنترل شد ولی همچنان این وضعیت بوده .خیلی به دکتر مراجعه کردم ولی بی فایده تنها راه کار دادن کپسول پروکید و زینک آزمایش کالپروتکتین اول ۱۰۰ و مرحله  دوم ۷۰۰ علایم آلرژی در آزمایش بالا و اینکه دخترم سرما خورده نیست ولی هر روز سرفه های کوتاه میکنه بدون خلط. دکترش گفته باید کولونوسکوپی بشه تا اینکه با دکتر طب سنتی آشنا شدم و ایشون ترکیب عرق نعنا و انار شیرین تجویز کردن هر یه ساعت ۳ سی سی میدم واقعا عالی بوده و الان دخترم اسهالش بند اومده و شربت انگبین هر یک ساعت دو سی سی .دکتر دخترمم گفتن دو هفته اگه اسهالش بند اومد دوباره مراجعه کنم و کولونوسکوپی فعلا کنسل شده. واقعا خسته شدم همیشه نگرانم که ممکنه اسهال دوباره برگرده.میشه راهنماییم کنید البته دخترم خیلی عصبیه و دکترا بیشتر تشخیص کولیت دادن.آزمایش مدفوع کاملا سالم بوده تنها فاکتور بالا همون کالپروتکتین بوده.ممنون از راهنمایی شما.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل دانشجو.خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام. ببینید نمیشه فقط بر اساس یک آزمایش تشخیص کولیت گذاشت، ولی اگر اسهال مجدد شروع شد و ادامه دار شد، من هم توصیه به کولونوسکوپی میکنم.