سلام من دخترم تازگی 6ماهش کامل شده میخواستم بدونم برای جلوگیری از بارداری بهترین روش برای من چیه؟آیا قرص و امپول میشه استفاده کرده یا چون شیر بچه میدم هورمونیه و نمیشه استفاده کرد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

درحال حاضر چون شيردهي شما در كنار غذاي كمكي براي بچه است ، مي توانيد از قرصهاي تركيبي مثل دزوسپتيو  و مارولون استفاده كنيد يا امپول و يا ايودي.
هر روشي كه به شما سازگار است مجاز هستيد و ضرري برايتان ندارد،  فقط قرص جلوگيري دوران شيردهي ديگر موثر نيست و استفاده نشود.