مشکلات دختر سه ساله

 سلام. دخترم سه سال و دو ماهشه

از بچگی حدود یک سالگی یه عادتی داره تا تنها میشه یا بیکار میشه میخوابه رو شکم دستش و میذاره زیر شکم فشار میده و پاهاشو تکون میده

دکترش میگه عادیه

الانم یه ساله میره مهدکودک اونجا هم مشکلات زیادی داره

معلمش میگه خیلی کاراش بالاتر از هم سن هاشه مثلا به تنهایی خودش کفش و لباس می پوشه و درمیاره

ولی خب پای هیچ کاری مثل نقاشی و خمیر بازی یا هرچی بیشتر از پنج دقیقه نمیشینه

بعد شروع میکنه اذیت کردن بچه ها از یکی مدادشو و میگیره یا دفتر و کاغذ

یا خیلی شلوغه و حرف گوش نمیده مثلا وقتی میگن کی میخواد بره صبحونه یا ناهار یا کی میخواد بره حیاط بازی کنه قبل همه خودش میدوه و میره صبر نمیکنه تا مربی بیاد

بخاطر همین دیگه اصلا گردش و شنا و ... نمیبرنش چون دست بچه های گروه و تو خیابون یک دفعه ول میکنه و میدوئه

با وجود اینا تو خونه هم اصلا تنها سرگرم نمیشه و بازی نمیکنه

همش باید من کنارش باشم

تا یه دقیقه بخوام کاری کنم میام میبینم افتاده رو شکم و شکمش و میماله

یه دختر کوچیک یه ساله دارم برعکس این بزرگه

یه خمیر بازی و بشقاب و لیوان بهش بدی یک ساعت انقدر خمیر و تو اونا اینور اونور میکنه تا خوابش ببره  به نظرتون دختر بزرگم مشکلی داره چی کار میتونم کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
وقت بخیر
با توجه به نشانه هایی مثل اینکه سر یه کاری یا بازی ۵ دقیقه نمیشینه یا اینکه وسایل بقیه رو برمیداره .... صبر نمیکنه و توی اردوی دسته جمعی ول میکنه و میره ..... اینها حتما باید بررسی بشه البته به توجه و تمرکزش روی کارها و آموزش هایی که میبینه اشاره ای نکردید ولی من پیشنهاد میکنم حتما با یک روانشناس کودک حضوری مشاوره بگیرید تا ارزیابی بالینی بشه.
موفق باشید.