سلام و و وقت بخير

من به نيت پسر دار شدن فردای مثبت شدن كيت تخمک گذاری اقدام كردم يعنی حدود ٣٠ساعت بعد آيا ممكنه نتيجه بگيرم؟  اينم بگم. كه دوره هام نامنظمه و بر اساس تقويم قاعدگی همون روز كه تستم مثبت بود روز تهم گذاري تعيين شده بودم و لي چون شنيده بودم كه كيت در روز تخمك گذاری مثبت نميشه گذاشتم فردا اقدام كردم

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٤ جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم پروسه تعیین جنسیت یک پروسه دوماهه قبل از اقدامه
اول اسپرمهای اقا باید مورد ازمایش قرار بگیره چون تعیین کننده اصلی جنسیت مرد هست

تجربه شما

ممنونم از پاسخ شما، فكر ميكنم سوالم مقداري طولاني بود كامل جواب ندادين، دو ماه رژيم رو رعايت كرديم ، سوال أصلي من أين هست كه با يك بار اقدام بعد إز پر رنگ شدن كيت تخمك گذاري احتمال بارداري وحود داره؟

@پارسا_مامانی

بله احتمال وجود داره ولی اصلا نمیشه گفت چند درصد!