سلام. نوزاد من ٢٦ روزشه و دلش خيلی صدا ميده و درد ميگيره و وقتی شير ميخوره سرش رو ميكشه و گريه ميكنه ميخواستم ببينم دليلش چيه كه نميتونه خوب شير بخوره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٦ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
اصول شیردهی صحیحی را رعایت کنید. نوزاد را بدرستی در یک راستا در آغوش بگیرید و سعی کنید پستان را بطور صحیح در دهان بگیرد.یعنی کل هاله قهوه ای در دهان باشد نه فقط نوک پستان، و لب پایین هنگام مکیدن به بیرون برگشته باشد. شیر را در وعده های بیشتر و با حجم کمتر بدهید. بلافاصله بعد شیر خوردن نخوابانید و حتما آروغ بگیرید.