باردار نشدن بعد از دو سال

سلام خسته نباشین

من ۱.۵سال هست که جلوگیری ندارم ولی باردار نمیشم

رفتم دکتر آزمایش نوشت هم براخودم هم شوهرم مشکلی نداشتیم

سری اول قرص اوومید دادکه اثری نداشت وچون پریودام نامنظم بودوهر۱۴روزتا۱۹روزمیشدم دوباره رفتم درضمن عفونت ادراری هم داشتم براعفونتم کپسول زاکسیم۴۰۰داد و برای تنظیم قاعدگی متروکسی پروژسترون داد

متروکسی روگفته ازروز۱۰پریودبه مدت ۱۴روز مصرف کنین

من نه روزه میخورم ولی هنوز پریودم قطع نشده وکمردردودلدردشدیددارم خونریزی شدید ندارم ولی برای رابطه مشکل داریم

میحواستم ببینم طبیعیه این خونریزی و آیا راهی برای قطعش هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
این قرص رو باید از روز ۱۴سیکل یعنی بعد از تمام شدن پریود به مدت ده شب مصرف کنید و بعد صبر کنید تا مجدد پریود بشید
یکی دو سیکل طول میکشه تا پریود منظم بشه