کبودی بدن در بارداری

علت کبودی ران پا بدون ضربه چه می تواند باشد؟ چه اقدامی باید کرد؟

بی دلیل ران پایم کبود میشود در چند قسمت و البته یکماهی هست باردارم و نگران شده ام

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل منزل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

در دوران بارداری این مسئله طبیعی است و مشکل جدی وجود ندارد در سه ماهه اول بارداری   باید آزمایش خون انجام بدهید تا  فاکتور های خونی تحت نظر پزشک چکاپ شود موفق باشید