بارداری بعد از سقط

سلام خسته نباشید من یکشنبه 7 مهر قرص سقط استفاده کردم آخر هفته که رفتم سونوگرافی گفتن بقایا دارم دکتر قرص متیل آرگون تجویز کرد,14 مهر خونریزیم قطع شد دیگه و چهار روز بعدش رابطه داشتم جلوگیری طبیعی داشتم میخواستم ببینم چند درصد احتمال بارداری مجدد دارم؟از همون روز رابطه هم شبش  قرص ال دی شروع کردم چون نمیخوام باردار بشم فعلا،قرص ال دی با متیل ارگون خورده بشه اشکال نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

احتمال باردار شدنتان كم است ولي اگر قاعدگي عقب افتاد بتا اچ سي جي انجام دهيد .
از قاعدگي بعدي قرص پيشگيري را مرتب مصرف كنيد .
متيل ارگونووين را نبايد بيش از يك هفته مصرف كرد زيرا باعت عوارض مهمي مانند افزايش فشار خون مي شود .