سلام. من ۲۲ ساله هستم و یک نوزاد ۳ ماهه دارم وزن تولدش ۲ کیلو و ۸۰۰ گرم بود و قدش ۴۲ و الان که ۳ ماهش تموم شده ۵ کیلو هست و قدش ۵۶  مرکز بهداشت میگه وزنش نسبت به تولدش خوبه ولی به نظر من خیلی لاغره دلم میخواد بیشتر وزن داشته باشه من در ماه اول شیر خودم رو بهش دادم بدون کمکی چون خیلی شیر داشتم در حدی که شبا از درد سینه نمیحوابیدم ولی الان به خاطر یه سری مشکلات و حرص خوردن اینا شیرم به شدت کم شده و بهش شیر خشک HA ببلاک هم میدم یعنی بیشتر بهش شیر خشک میدم چون شیرم سیرش نمیکنه ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
این وزن برای کودک سه ماهه شما مناسب است. اولویت با شیرمادر است سپس شیرخشک. شیردهی منظم و کافی داشته باشید. هرچه کودک پستان را بیشتر بمکد تولید و ترشح شیر شما هم بیشتر می شود.