برخورد درست با خواهرشوهر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 82 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید. من یک مشکلی که با همسرم دارم اینکه همسرم خیلی دوست داره من رابطم با خواهرش خوب بشه رابطه من و خواهرشم یه مشکل دیگه دیرینست یعنی از همون لحظه که من عقد کردم ایشان تو عقد من شرکت نکردن به من تبریک گفتن هیچی ولی من باهاشون صحبت کردم و کلی بهم بی احترامی کردند به این که شما با داداش من دوست بودی و این بعضی وقتا وارد میشدن سلام نمیکردن به من و چند بار من پا پیش گذاشتم جوابی ندادم برخوردی نکردم الان من هم خودم دیگه نسبت به ایشون بی محلی میکنم چند بار پا پیش گذاشتم نتیجه نداد ولی الان شوهرم دوست داره من اونارو دعوت کنم با این که من تو عقدم و اونم من و اصلا دعوت نکرده جدیدا هر وقت میبینمش به شدت انرژی منفی بهم وارد میشه من باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
به نظر میرسه بین خواست همسرتون و خواست خودتون دچار تعارض شدید و در ارتباط با خواهر همسرتون احساس خوبی رو تجربه نمی کنید
بهتره با همسرتون در مورد این احساسات به گفتگو بنشینید
البته برای روابطمون قوانینی رو برای خودمون وضع کنیم بدنیست
مثلا افراد زندگیمون رو به سه گروه تقسیم کنیم
گروه اول:افرادی که برای ما بسیار دوست داشتنی هستند و خیلی دوسشون داریم و برامون ارزشمند هستند
گروه دوم :افرادی که بسیار قبولشون داریم و روی ما تاثیر گذارهستند و ما از آنها می تونیم خیلی چیرها بیاموزیم و الگو برداری کنیم
گروه سوم:افرادی که نه دوسشون داریم و نه قبولشون داریم اما به علت شرایط می پذیریمشون
مثلا ممکنه یه کارمند رئیس خودش رو نه دوست داشته باشه و نه قبول داشته باشه اما به علت این که نیاز به کار داره و این کار به اون حس ارزشمندی می ده پس رئیس خودش رو همون طور که هست می پذیره
حال خودتون با خودتون صادق باشید که ایا رابطه شما با همسرتون انقدر براتون ارزشمند هست که بتونید خواهر ایشون رو همون طور که هست بپذیرید و این رو به یاد داشته باشید قرارنیست ما محبوب همه باشیم و همه انسانها محبوب ما!
به هر حال شما در ابتدای راه این رابطه هستید و امیدوارم با شناخت بیشتری که از یکدیگر پیدا می کنید راهی رو پیدا کنید تا بتونید روابط خودتون رو با خانواده همسرتون مدیریت کنید و اجازه بدید اونها بیشتر شمارو بشناسند و با شناخت بیشتر این مشکلات مرتفع خواهد شد
هم به خودتون و هم به خواهر همسرتون بدون دفاعی شدن و خشم زمان بدید تا با گذشت زمان و شناخت بهتر بتونید از این تنش رهایی پیدا کنید

تجربه شما

ممنونم از پاسخگویی تون بهترین هستین