سردرگمی برای ازدواج

 سلام. چند سال همدیگرو دوست داشتیم و دو ساله با هم عقد کردیم چندین بار کارمون هم تو دوران نامزدی هم عقد به جدایی و طلاق کشید ولی چون همو دوست داشتیم میگفتیم شاید درست بشه. دست بزن داره بد دهنه شکاکه. خانواده ها فشار اوردن که عروسی کنید از یه طرف ترس بعدشو دارم که بدتر بشه از یک طرف میگم دوستش دارم شاید درست بشه و مسئله اینکه رابطه داشتیمم هست که میترسم خانوادم بفهمن نمیدونم سردرگمم خیلی تو فکرم دیگه از فکر کردن دارن دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم جدیدا هم انگار دیگه براش اهمیتی ندارم همش حرف طلاقو پیش میکشه ؟

پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
نکته ی اول اینه که شما عقد بودید پس نگرانی ای در مورد رابطه نباید داشته باشید. نکته ی بعدی اینه که دوست داشتن به تنهایی کافی نیست و مسایل دیگه ای در کنار این دوست داشتن باید وجود داشته باشه که منجر به موفقیت انتخاب و زندگی بشه. گفتین بارها مشکل داشتین توی نامزدی و عقد و کارتون به جدایی کشید آیا اقدامی واسه جل مشکلاتتون کردید؟بدون تغییر رویه و صرفا جهت علاقه که مشکلات حل نمیشه و به خودی خود درست نمیشه. نیاز شما جلسات حضوری و مداخله و دادن راهکار بهتون هستش اگر بخواید که رابطه بهبود پیدا کنه چون نیاز به اطلاعات کافی و ریشه یابی مشکلات و مسایل هستش تا بشه راهکارهای مفید بهتون ارایه کرد بنابراین توصیه میکنم حتما به روانشناس مراجعه کنید و تا حل شده مشکلات و بهتر شدن شرایط وارد زندگی مشترک نشید چرا که مسایلی که مطرح کردید همه زنگ خطر برای زندگی مشترک هستش.
شاد و پیروز باشید.