سلام خسته نباشید آقای دکتر پسرم سینش خس خس میکرد بردمش دکتر گفت گلوش عفونت کرده شربت گردی براش نوشت ۴سی سی و شربت غلط اور ۲ تا سوال داشتم یکی اینکه ۴سی سی براش زیاد نیست دوم اینکه با دادن این داروها بچم ضعیف نمیشه و اینکه مثلا همیشه مریض بشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت مرد
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

در صورتیکه در معاینه همکاران تشخیص عفونت باکتریایی داده شده باید حتما آنتی بیوتیک رو مصرف بفرمایید و اگر درمان رو انجام ندید فرزندتون ضعیف خواهد شد. در ضمن میزان دارو متناسب با وزن فرزندتون محاسبه شده و قطعا کافی هست.