احساس تنهایی و کمبود محبت

سلام من بیست سالمه

به شدت احساس تنهایی و کمبود محبت میکنم

دلم میخواد یکی باشه دوستم داشته باشه

همین احساس تنهایی باعث شده با یه آقایی دوست بشم و چون اون آقا مناسب نبودن جدا شدم اما چون بازم تنهایی بهم فشار اورد برگشتم باهاشون و بازم چون فهمیدم شخص مناسبی نیستن جدا شدم

من واقعا از این حس تنهایی و کمبود محبت به شدت رنج میبرم

مثل افسرده ها شدم

واقعا راهکار چیه؟

هیچکس مناسبی نیست دورو برم

چجوری این حس رو در خودم کم کنم؟واقعا عذابم میده

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
هر انسانی نیاز به دوست داشتن و دوست داشته شدن داره و نیاز به عشق از ۵ نیاز اصلی هر انسان هست . اما روش ارضای نیاز هم میتونه متفاوت باشه میتونید در فعالیت های اجتماعی انسان دوستانه شرکت کنید هم دوستان خوبی پیدا کنید و هم از کمک به دیگران لذت ببرید. خودتون رو محدود نکنید که یک نفر خاص باید باشه تا به شما عشق بده و شما ازش عشق بگیرید.