بی حوصلگی و عدم انگیزه برای شروع کار

سلام روز بخیر

من بعد چندین سال (حدود ۲۰سال )که از فارغ التحصیلیم میگذره میخوام کار کنم کار من شخصیه یعنی به تنهایی میتونم شروع کنم،الان انگیزه کافی برای این کار ندارم و از طرفی نمیتونم بیخیال بشم و دائما بهش فکر میکنم،از طرفی خودم رو با دوستانم که دارن بازنشست میشن مقایسه میکنم،

دوست دارم ارشد بخونم (دو سه بارم آزمون دادم رتبم خوب بود ولی بخاطر شرایط زندگی فقط مجبور بودم شهر خودم رو انتخاب کنم که قبول نشدم)ولی برای این کار هم انگیزه ندارم و در عین حال دائم بهش فکر میکنم مثل کار کردنم و نمیتونم بی خیالش بشم

از طرفی چون بارها و بارها موقعیت استخدام کار رو بخاطر بچه و همسر و زندگی مشترک رد کردم الان یکجوری احساس میکنم اشتباه کردم

هر چند روز یکبار حالتای افسردگی و غمزدگی سراغم میاد و فکرم مشغول میشه،باز یه مدت خوبم و و دوباره تکرار میشه

شرایط مالی خوبی داریم،از نظر روابط زناشویی مشکلی نداریم و دوتا فرزند دارم که خدارو شکر آزاری ندارن،در کل زندگیم خوبه ولی این حالتای بدم همسرم رو هم آزرده خاطر میکنه،ایشون همراه منه و مخالفت جدی با کار کردن نداره و اصرار به ادامه تحصیلم داره

من افسردگی دارم؟نیاز به مراجعه مشاور دارم یا دارو درمانی؟یا خوب میشم،ممنون میشم راهنمایی کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی

شما در سالهای میانه طول عمرتان  قرا دارید وشروع میان سالی یست که در این سالها اکثر افراد در خود فرو میروند وفکر میکنند که چه کردم وچه نکردم .این چهل چطور گذشت مفید بوده ام یا نه ؟از این چند صبا استفاده درست کرده ام یانه ؟چرا نتوانسته ام به اهدافم برسم؟مقایسه کردن ها بیشتر میشود . ما به این اتفاق میگوییم بحران میان سالی .شما در این سالها یک ازدواج موفق داشته اید ووقتتان را برای پرورش دو فرزندتان گذاشته اید که به حمدا... راضی هستید از این شرایط ولی چیزی که شما را ناراحت میکند اینست که برای خودتان و اهدافتان وقت کم گذاشته اید .نظر من اینست فرقی نمیکند در چه سن وسالی قرار داریم در هر زمانی از زندگی میتوانیم برای خودمان هدف تعریف کنیم وبرای رسیدن به آن تلاش کنیم .خودتان را با دوستانتان مقایسه نکنید به هیچ وجه یکی از دلایل پایین بودن انگیزه شما همین است .قدمهای اول را هر چند سخت وآهسته برای همان کار شخصی که میتوانید انجام دهید یا ادامه تحصیلتان بردارید.تصمیم با شماست که کدام را انتخاب کنید ولی شروع کنید .شروع که کردید آرام آرام گامهای بعدی را هم برمیدارید.اگر این کار را نکنید سرزنش کردنهای منتقد درونیتان دست از سر شما برنیدارد تا آخر عمر .این را هم خدمتتان عرض کنم که هیچگاه خودتان را سرزنش نکنید بابت گذشته سعی کنید خودتان را درک کنید.به داشته هایتان در زندگی توجه کنید مطمیناشما در گذشته در لحظه های انتخابتان سعی کرده اید بهترین تصمیم را بگیرید.

شاد وپیروز باشید

حلیمه باصفت -روانشناس