مشاوره جهت انتخاب رشته ارشد

سلام و عرض ادب

وقت بخیر من کارشناسی مترجمی زبان دارم و تمایل دارم ارشد تو حوزه روانشناسی ادامه تحصیل بدم گاها مطالعه مباحث روانشناسی دارم. هدفم هم اول علاقه و بعد تاسیس مهد و پیش دبستانی هستش سالها در این حوزه فعال بودم و کمی تجربه دارم سوالم این هست که؟

به نظر شما روانشناسی عمومی را انتخاب کنم یا مشاور خانواده. چون دو دانشگاهی که اطراف شهر محل زندگی من هست این دو رشته را داراست و چون 2 فرزند دارم رفت و آمد برایم آسانتر هستش..

کدام رشته بازار کار بهتری دارد؟

و اینکه دوست دارم دکترا هم بگیرم تو همین حوزه و کلینیک تاسیس کنم...

زمین هم خریداری کردم که تا دو سال آینده ساخت مهد را انجام بدهم. سپاس از لطف و همراهی شما بزرگوار🙏

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل مدیر فروش وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. برای کار بالینی مشاوره خانواده بهتر است. قبول شدن روانشناسی عمومی راحت تر است.