حرف نزدن کودک 23 ماهه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 96 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام...من پسر ۲۳ ماهه دارم که خیلی کم حرف میزنه..بعضی کلماتو هم فقط اولشو میگه میخواستم ببینم طبیعیه؟ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام بزرگوار وقت به خیر
پس کودک تقریبا دو سالتون عبارت یا جمله گویی نداره درسته؟

ببینید ارزیابی دقیقتر باید بشه اما معمولا حذف بخش اخر یا صدای اخر تو بچه ها ناشی از عدم هماهنگی عضلات گفتار و یا گاها اپراکسی گفتار هست
یعنی هماهنگی تولید چند صدا پشت سرهم در مغز برخی بچه ها به خوبی شکل نمیگیره به همین دلیل میبینید واژگان طولانی رو یا نمیگن یا گاها حذف میکنند.
درنهایت میتونید تا ۲/۵سال صبر کنید بعد مراجعه کنید برای خدمات گفتاردرمانی در شهرتون گرامی.
​​​​​

تجربه شما

سلام ممنون که وقت گذاشتین جواب دادین

تقریبا ۴۰ کلمه میگه دو سه کلمه هم فقط اولشو میگه

فقط بعضی وقتا میگه مامان نم نم..آنا اومد اینارو هم کم میگه

ولی از وقتی از شیر گرفتمش کلمات زیادی میگه..متوجه حرفامونم میشه مثلا بگیم برو از اتاقت توپتو بیار میره میاره..خرسو بیار میاره دستور پذیریش خوبه