بالا بودن هموگلوبین خون در بارداری

سلام . از اول بارداری هموگلوبین ۱۴.۴۰ نزدیک مرز بالا بود و mcv ٩٦.٧٠ که رنج نرمال در آزمایشم نوشته باید ۷۷ تا ۹۶ باشد. و در آزمایش ادرار P-Amorph عدد ۴۰ هست که رنج نرمال ۰ تا ۱‌.۴ می باشد. دلیلش چیست؟ الان ۱۵ هفته بارداری هستم. چیکارکنم؟ دکترم میگه چیزی نیست اما نگرانم. و پهلو راست سمت کلیه ام درد می کند. رنگ ادرار هم کدر هست. میشه توضیح بدین پی آمورف چیست؟ و به کدام دکتر متخصص مراجعه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ازمايش ادرار شما نرمال است .
اگر درد پهلو داريد ، ازمايش ادرار را تكرار كنيد و با جواب سونوگرافي كليه مراجعه كنيد .