با سلام من قصد بارداری دارم و به علت تنبلی تخمدان، به تجویز پزشک قرص کلومیفن مصرف کردم و ۴ تا آمپول سینال اف تزریق کردم و در روز ۱۱ سیکل سونو دادم و روز ۱۲ سیکل hcg تزریق کردم امروز که روز ۱۴ سیکل بود دوباره سونو دادم ولی تخمک آزاد نشده بود و به تجویز پزشکم باید روز ۱۵ سیکلم دوباره دوتا hcg تزریق کنم ولی قرص دوفاستون رو مثل ماههای قبل از روز ۱۴ سیکل که امروز باشه خوردم خواستم بدونم دوفاستون که امشب خوردم با hcg که قراره فردا تزریق کنم تداخل نداره و مانع تخمک گذاری نمیشه؟ و اینکه خوردن دوفاستون رو ادامه بدم یا قطع کنم و بعد از تزریق hcg دوباره شروع کنم؟ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بهتر است با نظر پزشك خود داروها را مصرف كنيد ولي دوفاستون را معمولا پس از تخمك گذاري شروع ميكنند .