سلام بر كارشناس عزيز

من ديروز سونوگرافی آنومالی انجام دادم

هفته بيست و هفت رو نشون داد طبق سونوگرافی ان تی

نوشته جفت قدامی و گريد دو هست. آيا اين گريد براي سن جنين من زياد نيست؟ چيكار كنم كه رشد بچه ام خوب باشه و گريد جفت به سه نرسه؟

از اول حاملگيم هر روز پنج الي شش ميوه ميخورم و هر روز سالاد كاهو با روغن زيتون و ليموترش توي برنامه غذاييم هست، غذاي مانده و كنسروي و فست فود نميخورم، غذاهاي كم نمك ميخورم. ولي با اين حساب گريد جفت دو هست، ويتامين هم پريناتال dha و قرص جوشان كلسيم ميخورم

ميتونين كمكم كنين تا بدونم چيكار كنم كه گريد جفت بالاتر نره و رشد بچه ام خوب باشه

توي سونوگرافي ديروز اندازه ها به شرح زير ميباشد:

  BPD: 64mm رشد جمجمه در حدود پرسنتايل بيست و پنجم

FL :50 mm

Fetal heart: 143

AC:223mm

HC:244mm

EFBW: 978grحدود پرسنتايل سي ام

آيا رشد بچه ام نرمال هست؟؟

ممنون از راهنماييتون

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سونوگرافي جنين شما و گريد جفت نرمال است و نياز به اقدام خاصي نداريد .