منفی بازی و آزار خود

 سلام.افکارم مریض شده خوره جونم میشینم و مرتب منفی بافی میکنم از اینکه خودم رو در حال زجر کشیدنم بیینم لذت میبرم دلم میخواد یکی حبسم کنه و هر روز کتکم بزنه داخل کتاب ها همیشه خودم رو اون بیچاره ترین فرد قصه تعریف میکنم و گاهی آرزو میکنم همون بلاها سر من بیاد گاهی از اینکه من با این افکار مریض این تن سالم رو که زجر میدم خجالت میکشم و میشینم به حال خودم گریه میکنم شاید بگید بری روانشناس ولی من نمیتونیم شرایط خانوادگیمون اصلا نمیذاره لطفا راهنمایی کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲« جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
دوست خوبم درک میکنم شرایط سختی دارید
عزیزم بدون اینکه شما رو ببینم نمی تونم تشخیصی بدم
اما احتمال داره فقط احتمال داره که شما دچار وسواس فکری شده باشید
که برای درمان نیاز به جلسات مشاوره دارید واصلا مسله ای نیست که خودتون به تنهایی بتونید درمان کنید
اگر شرایط خانوادگی تون اجازه نمیده می تونید به خانه های سلامت محل سکونتون مراجعه کنید .از بهزیستی کمک بگیرید و یا مشاواره های تلفنی .