با سلام. دخترم ۲۲ ماهشه گاهی اوقات چند باری مخصوصا زمانی که میخواد بخوابه وقتی دراز میکشه پاهاش رو به هم جفت میکنه و منقبض میکنه و پاهاش سیخ میشه انقدر ادامه میده و فشار میاره خیس عرق میشه کل بدنش یعنی از دورم مشخص خیس عرقه بهش میگم نکن گریه میکنه ادامه میده حواسشم میخوام پرت کنم اما گول نمیخوره دست به پاش بزنم گریه میکنه علتش چیه منقبض و سیخ کردن پاهاش و اینکه چطور برخورد کنم ممنون رشد قد و دور سر خوبه وزنش ۸ کیلو وزن تولد۲۵۰۰

پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، اين حركات در سن فرزند شما طبيعی است، نگران نباشيد، پرت كردن حواس بهترين اقدام است.