احتمال بارداری با تنبلی تخمدان

نمی‌دونم چیکار کنم ،اگه بتونید کمکم کنید ممنونتون میشم،راستش من تنبلی تخمدان داشتم ،پریودام نامنظم بودن اما دوماه بود رو وقت میشد ،۱شهریور باید میشدم که تا الان نشدم،الان تقریبا دوماه هست عقب انداختم ،تست دادم یک خط کمرنگ و یک خط پررنگ نشون داد البته هفته دوم که عقب انداختم اینجوری بود ،از خون دادم بتا ۴بود و منفی ،سونو واژینال انجام دادم گفت همه چیزت نرماله و نشان بارداری نداری ،روز بعد از سونو که سه روز پیش بود تست دادم که هردو خط کاملا مشخص بود ،به جز حالت تهوع بقیه علایم بارداری از جمله سرگیجه و دندون درد،نفخ معده و یبوست رو داشتم ،فراموش کردم بگم در طول این دوماه فقط سه روز خونریزی داشتم و بعدش به کل قطع شد ،الانم ترشحات شروع شده میخواستم ببینم باردارم یا نه؟ الانم خیلی شدید گرسنم میشه ،حالت دل‌پیچه هم دارم،ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ما به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد.