چطوری از همسرم بخوام بریم پیش مشاور؟

سلام.حدود دو ساله که با همسرم خیلی به مشکل و چالش برمیخوریم.

این دو سال یعنی از زمانی که دخترم به دنیا اومده در ضمن من یک پسر ۷ ماهه هم دارم.

ایشون دست بزن داره و دو بار جلوی چشم بچه ها با من خشونت بدنی داشته که این موضوع خیلی خیلی رنجم داد.

از روی درماندگی نذاشتم تو این هشت سال زندگی مشترک،کسی به این عیب همسرم پی ببره با اورژانس اجتماعی تماس گرفتم.بعد از توضیحات من،مشاور گفت که همسرت خشم شدیدی داره و نمیتونه کنترلش کنه.

با مشورت ایشون قرار شد موضوع رو با پدرم مطرح کنم و ایشون از همسرم بخواد که پیش مشاور یا روانپزشک بره.

ولی الان تصمیم گرفتم در فضایی صمیمی خودم از همسرم بخوام برای نجات رابطه و زندگیمون با هم پیش مشاور بریم.

چطوری با ایشون حرف بزنم که با این کار موافقت کنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، بسیار هم عالی که خودتون تصمیم گرفتید با ایشون شخصا در میون بگذارید
خیلی شفاف میتونید به ایشون بگید که وقتی در رابطه اتون کتک میخورید یا بی احترامی میبینید چه احساس و افکاری به شما دست میده
در مورد احوالات و رنجش خودتون با ایشون صحبت کنید و نگید تو عصبی هستی بلکه بگید وقتی با عصبانت ظرف و به سمتم پرت میکنی من میترسم ومیرنجم میخوام زندگیمون شیرین باشه حتما تو از چیزی ناراحتی بیا با هم صحبت کنیم ببینیم کجا و چرا از هم ناراحتیم
اجازه بدید اوب ایشون صحبت کنند و وسط حرفشون نپرید اگر گفتن تو به توجه نمیکنی و یا مثلا بچه ها رو بیشتر دوست داری نگو نه اینطور نیست! چون همسر شما اینطوری داره میبینه و هر کسی وقایع رو متفاوت میبینه پس به ایشون حق بدید و بگید متاسفم که اینجوری شده که با رفتارم این حس و بهت دادم میشه بگی وقتی من چی میگم یا چه کاری انجام میدم این فکر برات ایجاد میشه؟ و سعی کنید ببینید ایشون از چی این همه خشم دارند . بعد خودتون دلخوریهاتون رو بگید
بعد قرار بزارید که همراه هم نزد درمانگر برید و اگر لازم بود که به نظر لازم میاد هر فرد جداگانه برای بهبود و آموزش مهارتهایش اقدام کند...