مشکل کلیه جنین و سقط

سلام. من ۱ سال پیش بخاطر تشکیل نشدن قلب جنین در ۷ هفته با شیاف و قرص سقط کردم ۲ماه پیش هم بخاطر هیدرونفروز کلیه راست و انسداد لوله کلیه و دیده نشدن کلیه چپ ومثانه در سونوگرافی آنومالی در ۲۱ هفته سقط کردم.میخوام بدونم دلیلش چی میتونه باشه و چه آزمایشاتی باید انجام بدم و اینکه پیش متخصص پریناتولوژی برم خوبه؟ در خانواده هم همچین مشکلی نداشتیم اصلا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام تحت نظر پريناتولوژيست تستهاي آزمايشگاهي ژنتيك انجام دهيد ودرصورت نرمال بودن تستها اقدام كنيد( بعد از٤ ماه ) ازگذشت آخرين سقط،،،ازاينستاي من ديدن فرماييد