غربالگری دوم و آزمایش سلفری

سلام، من 32 ساله و دیابتیک وابسته به انسولین هستم و در غربالگری اول ریسک سندوم داون 1 به 1000 بود و در دسته ریسک متوسط بودم و پزشکم گفت صبر کن تا غربالگری مرحله دوم ولی من طاقت نیاورم و سل فری دادم که جواب سلفری بعد 24 روز اومد و همه شون رو ریسک پایین زده بود و اینقدر که طول کشید جواب سلفریم، رفتم غربالگری مرحله دوم رو دادم، که توی کواد مارکر ریسک سندروم داون 1 به ۹۵ بود و در محدوده پرخطر، اما به روش سکونشیال که گزارش شده ریسکم شد 1 به ۲۹۴( که خط قرمز رو تو سکونشیال ۱ به ۲۵۰ گفتن) و تو محدوده کم خطر هستم و پزشکم معتقده که چون بتام توی آزمایش دوم بالاست (79 هزار) من به نتیجه آزمایش و سلفریت مشوکم، و الان واقعا من نمیدونم باید چکار کنم، برام درخواست آنومالی اسکن و اکو قلب کردن که هفته بعد انجام میدم، الان نظر شما چیه؟ آیا این جنین من سالمه؟ آمنیوسنتز کنم ؟ (هرچند دکترم نگفت این مورد رو)

فکر و خیال نابودم کرده، اینم بگم که دختردایی همسرم سندروم داون هستش!

سن بارداری برابر سونو ان تی : دبل مارکر: 12 هفته و پنج روز، آزمایش سلفری 14 هفته و دو روز، کواد مارکر: 16 هفته و سه روز و امروز هم 18 هفته و یک روز هستم و وقت آنچنانی ندارم، شما کمکم کنین...

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام اگر آنومالي اسكن واكو نرمال برد جاي نگراني نيست،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد