تغذیه با شیر پاستوریزه

با سلام

دخترم ۹ ماه دارد و وزن پایینی هم دارد و با اینکه از بدو تولد با شیر خودم تغذیه میکرد ولی میلی به گرفتن سینه زیاد نشان نمیدهد ، اکنون که به سرکار نیز میروم در زمان هایی که نیستم به بچه ام شیر پاستوریزه کم چرب بدهم بهتر است یا شیر خشک را شروع کنم؟ آخه دخترم روزانه حدود ۴۰۰ میلی شیر پاستوریزه مصرف میکنه جدیدا

با توجه به اینکه شیرم خیلی کم شده و شبها مرتب برای شیر بیدار میشود ولی زمانی که شیر پاستوریزه با پستونک میخورد هم شیر بیشتری میخورد و هم بیشتر میخوابد.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام.مصرف شیر پاستوریزه به دلایل زیادی زیر یکسال اصلا مناسب نمی باشد و در صورت حجم کم شیر شما در کنار شیر خود شیر خشک شروع کنید و اصلا شیر پاستوریزه ندهید