برگشت ادرار کودک

سلام. دخترم دو ماهه که به علت برگشت ادرار تحت نظره با دو نمونه آنتی بیوتیک.ی کیش کوتریماکسازوله یه هفتست که باز تب کرده نمیدونم اون شربت دومی رو بهش بدم یا همینو دو هفته بدمش چون مدت مصرفشونو دکتر هر کدوم دو هفته تجویز کردن الان دو ماهه که دارم بهش آنتی بیوتیک میدم تو این ۲ ماه اولین باره که باز تب کرده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

باسلام.
بروز تب علی رغم مصرف آنتی بیوتیک، خطرناک است و اگر عامل تب، بروز عفونت ادراری باشد، از مواردی است که انجام جراحی ضد برگشت ادرار الزامی است.
بهتر است با مدارک پزشکیشون جهت معاینه مراجعه کنید.