مشکلات همسرم با خانواده من

با سلام و خسته نباشید ،من سه ساله ازدواج کردم همسرم مرده خوبیه ولی یه سری مشکلاتم داره اینکه کم حرفه و خجالتی و به شدت لجبازه ولی من دوستش دارم ولی مشکلات من از پارسال شروع شد که با همدیگه دعوا کردیم و همسرم یه لگد به پام زد و بهم گفت برو خونه پدرت من فقط دارم تحملت میکنم ...منم به خونه پدرم رفتم و پدرم رفت که با همسرم حرف بزنه و ظاهرا پدرم عصبانی بوده و یکم تند باهاش برخورد کرد من نزدیک ۲ ماه خونه پدرم بودم که یکی از دوستام بهم پیشنهاد کرد از مشاور کمک بگیرم منم رفتم و مشکلاتمو گفتم مشاور گفت خودت باهاش تماس بگیر کم کم حرف بزنید و مشکلاتت و حل کن من تماس گرفتم با همسرم و با هم آشتی کردیم و خلاصه بهم گفت اگه میخوای برگردی سر خونه و زندگیت باید قبول کنی من دیگه خونه پدرت نمیام و منم قبول نکردم به مشاورم گفتم بهم گفت برو کم کم درست میشه منم قبول کردم و برگشتم ، نگم براتون که چقد این یک سال بهم سخت گذشت اون روزا ولی کم کم همسرم داشت خوب میشد چون ۲ تا مهمونی اومده بود ولی منم خواستم مثلا یه کاری کنم چند بار به پدرم گفته بودم که با همسرم حرف بزنه شاید فراموش کنه ولی متاسفانه همسرم تو روی پدرم وایساد و حرفایی رو زد که نباید میزد و مادرمم دیگه تحمل نکرد و اونم متاسفانه تو روی همسرم حرفایی و زد که همسرم و ناراحت کرد حالا من موندم و بدبختیام همسرم دست رو قرآن گذاشت و گفت دیگه اونا حق ندارن بیان و منم هیچوقت خونه پدرت نمیام حتی اگه پدر و مادرت بمیرن ، منم فعلا حرفاشو قبول نکردم بهم میگه باشه قبول نمیکنی برو خونه پدرت طلاقت میدم من چیکار کنم ؟؟همسرم خیلی لجبازه خیلی هر جور باهاش حرف میزنم قبول نمیکنه ، بعضی روزا خوب و خون گرمه بعضی وقتا طوفانی منم واقعا گیر کردم نمیدونم چیکار کنم زندگیمو دوست دارم همسرم و دوست دارم ولی ظاهرا همسرم قیدمو زده وهیچ جوره قبول نمیکنه اشتباه کرده میشه راهنماییم کنید ؟؟؟ممنونتون میشم کمکم کنید باتشکر🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، متاسفم که تحت فشار هستی اما درواقع این فشار بیشتر خودساخته است چون رابطه شما با پدر و مادرتون یک موضوع  است ورابطه شما با همسرتون هم یک موضوع مجزاست و ربطی به هم ندارند!
بله خیلی خوبه که روابط بین خانواده ها حسنه باشه اما اگر به دلیلی روابط تار شد ولی شما شخصا با همسرتون مسله مهمی ندارید (واقع نگر باشید ما زوج بدون مسله نداریم منتها در نهایت راه کارهایی برای رفع آنها باید بتوانید پیدا کنید و در مجموع احساس رضایت داشته باشید)
اصرار نکنید همسرتون با خانواده شما رفت و آمد کنند
شما بعد از ازدواج به فرد دیگری متعهد میشوید و او اولویت زندگی شما میشود و برعکس،  پس شما آزاد هستید به دیدار خانوادتان بروید و همسرتان حق دارند که نخواهند بیایند این یک موضوع ساده وشفاف است.